Prinášame nápady. Zdieľame skúsenosti.
Klett Klett akademie Semináre pre učiteľov NJ

Podpora motivácie na hodinách nemeckého jazyka

icon
24.10.2024 v 14:30 hod.

icon
Gymnázium sv. Cyrila a Metoda, Farská 19, 949 01 Nitra


icon
17 z 20


Podpora motivácie na hodinách nemeckého jazyka
lektorka: Mgr. Milina Muzikářová, PhD.
trvanie: 14:30 - 16:00

Cieľom seminára „Podpora motivácie na hodinách nemeckého jazyka“ je zvýšiť motiváciu žiakov k učeniu sa nemeckého jazyka, prehĺbiť, rozšíriť ich znalosti a tiež zdokonaliť odborné kompetencie učiteľov nemeckého jazyka a to nie len v oblasti využívania webových nástrojov a aplikácií, ale aj pri tvorbe vlastných didaktických materiálov na vyučovanie. Taktiež sa zoznámime s rôznymi zdrojmi učebných materiálov, ktoré môžeme na hodinách nemeckého jazyka využiť.
Počas nášho workshopu si prakticky vyskúšame rôzne aktivity, pohybové hry, vytvoríme si vlastné didaktické návrhy pre hodinu nemeckého jazyka (napr. práca s piesňou, textom) so zameraním na všetky jazykové zručnosti (čítanie a počúvanie s porozumením, rozprávanie a písanie), pričom nezabudneme ani na rozvíjanie slovnej zásoby a upevňovanie gramatických štruktúr.

Seminár je bezplatný a nie je akreditovaný MŠVVaŠ SR. V prípade záujmu je nutné sa vopred prihlásiť.

Prihlásením sa na uvedený seminár udeľujete súhlas Klett nakladatelství, IC: 49615645 (ďalej len „obstarávateľ“), vytvoriť audio/video záznamy seminára s Vašou účasťou. Ďalej súhlasíte s tým, aby Obstarávateľ poskytol licenčné oprávnenie na použitie audio/video záznamov tretím osobám.



Prihlásenie na seminár




Vyššie uvedené údaje budú použité pre registráciu účastníka a pre zaslanie organizačných informácií o seminári. Viac informácií o spracovaní osobných údajov nájdete na www.vydavatelstvoklett.sk/osobneudaje

* Vyplňte v prípade, že ide o akreditovaný seminár.