Prinášame nápady. Zdieľame skúsenosti.

Klett Klett blog Klett Nový portál s elektronickými učebnicami www.iklett.vydavatelstvoklett.sk

Nový portál s elektronickými učebnicami www.iklett.vydavatelstvoklett.sk
31.8.2021
foto

Postup - učiteľ:

1. Zadajte webové stránky portálu – www.iklett.vydavatelstvoklett.sk

2. V pravom hornom rohu kliknite na ,,Prihlásiť sa"

! Ak už máte svoju registráciu na stránkach www.vydavatelstvoklett.sk, teda na našom e-shope, prihláste sa pomocou týchto údajov. V opačnom prípade je nutné sa bezplatne registrovať a následne prihlásiť!

Registráciou získate, okrem prístupu k elektronickým učebniciam, tiež prístup k materiálom na stiahnutie, ktoré máme k dispozícii na našich stránkach www.vydavatelstvoklett.sk

3. Vy ako učiteľ si môžete vybrať akúkoľvek učebnicu a jednoduchým kliknutím na ,,Vložiť do knižnice" ju priradíte do svojej knižnice (je možné vybrať ľubovoľný počet učebníc)

4. Následne prejdite do sekcie ,,Moja knižnica", tu uvidíte všetky odomknuté učebnice

5. Kliknutím otvoríte elektronickú verziu, prístup nie je časovo obmedzený

 

Postup - žiak

1. Aj žiak sa musí zaregistrovať na stránke – www.iklett.vydavatelstvoklett.sk (resp. www.vydavatelstvoklett.sk). Po prihlásení si vyberie učebnicu, ktorú používa vo výučbe v tlačenej verzii a klikne na ,,Vyžiadať vloženie do knižnice "

2. Počká, kým pracovníci vydavateľstva Klett potvrdia vloženie vybranej učebnice do jeho knižnice

3. Keď sa tak stane, bude informovaný e-mailom

4. Následne prejde na stránkach www.iklett.vydavatelstvoklett.sk do sekcie ,, Moja knižnica ". Tu klikne na obálku učebnice, otvorí sa mu elektronická verzia učebnice. Platnosť učebnice od jej zaradenia do knižnice je v žiackom účte 4 roky

 

Ďakujeme Vám za Vašu priazeň a trpezlivosť. Dúfame, že nový systém sa Vám bude páčiť a elektronické učebnice budú fungovať k Vašej spokojnosti.




zpět